Kermisattractie verwoest door brandstichting Lijstersingel Capelle aan den IJssel [VIDEO]

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De Kermis aan de Lijstersingel is woensdagmorgen getroffen door een flinke brand. Een attractie, de Crazy Sjimmy vatte in de kermis vlam. De brandweer schaalde ter plaatse op naar het sein ‘middelbrand’ maar kon niet voorkomen dat de attractie uitbrandde. De exploitant van de attractie is al 16 jaar eigenaar van het toestel en moest aanzien hoe deze af brandde.

Vandaag is de laatste dag van de kermis waarbij attracties toegangelijk zijn voor maar 1 euro. Ondanks de brand is de kermis vandaag gewoon open. Volgens de politie is er voldoende bewijs om van brandstichting te spreken. De politie is op zoek naar de dader(s).

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video Wendy van Viegen

IMG_0590 IMG_0598 IMG_0606k IMG_0615k IMG_0618k IMG_0622k IMG_0625 IMG_0631 IMG_0632

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd