GETUIGEN GEZOCHT : Duizenden euro’s schade door graffiti Bergenbuurt Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De jeugd in Capelle heeft voor duizenden euro’s aan schade veroorzaakt in de Bergenbuurt. Dinsdagavond kwamen er tussen kwart voor negen en elf uur diverse meldingen van Graffiti op plekken waar dat niet thuis hoort. Muren auto’s portieken, verkeersborden, wegen en garages waren onder andere het doelwit van de groep die dit heeft veroorzaakt. Handhaving Capelle en de Politie zijn dan ook op zoek naar de daders en hopen dat u hen een handje verder kunt helpen.

Mocht u iets weten over deze bekladdingen neem dan contact op met Handhaving via 010-2848111 of met de politie via 0900-8844. De schade loopt tot in de duizendeneuro’s aan reinigingskosten. Opvallend is dat overal de tags Free RMS zijn geplaatst. De laatste keer dat er overlast van zoveel graffiti ontstond was deze moeilijk te verwijderen. De gemeente heeft voor donderdag een bedrijf ingehuurd die de panden gaat schoonmaken. Hieronder een overzicht van een aantal locaties. Klik op de foto voor een vergroting.

- Advertisement -

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd