Puinhoop na ongeval met RET bus Rosestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bus van vervoersmaatschappij RET heeft woensdagmiddag een puinhoop veroorzaakt op de Rosestraat. De bus reed door een nog onbekende oorzaak in op een rij wachtende auto’s. Daardoor raakten twee personen lichtgewond. Na een behandeling ter plaatse hoefde er niemand naar het ziekenhuis overgebracht te worden. Wel is de schade aan de bus en de personenauto’s gigantisch.

De politie heeft een onderzoek ingesteld hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren. Voor dat onderzoek zijn er onder andere getuigenverklaringen afgenomen. De Rosestraat is door het ongeval gestremd voor het verkeer.

- Advertisement -

Foto’s : IJsselmondenieuws.nl

foto (2) foto (1) foto (5) foto (4) foto (3)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd