Zakkenrolsters lopen tegen de lamp door ingrijpen 78-jarige man Poolsterplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee zakkenrolsters liepen dinsdagmiddag tegen de lamp toen zij in een supermarkt aan het Poolsterplein een bejaarde vrouw probeerden te beroven. Een man op leeftijd van 78 jaar zag het gebeuren en riep direct de beveiliging bij zich. Een beveiliger hield de twee verdachten in de supermarkt staande en wachtte daar op de politie met de twee zakkenrolsters.

De politie sloot een 23 en 30-jarige amsterdamse vrouw in voor de zakkenrollerij. Het tweetal had na onderzoek grote geldbedragen bij zich. Omdat de herkomst daarvan niet kon worden achterhaald is dat in beslag genomen. Eventuele personen die spullen kwijt zijn kunnen contact opnemen met de politie Rotterdam Oost via 0900-8844

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd