Auto’s afgebrand na brandstichting Schammenkamp Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van donderdag naar vrijdag heeft er aan de Schammenkamp een flinke brand gewoedt in twee geparkeerde auto’s. De brandweer kwam met een snel interventie voertuig ter plaatse en vroeg vanwege de felheid van de brand om bijstand van een andere brandweerkazerne. Tijdens de brand ontstonden er flinke explosies waardoor de brandweer voorzichtig te werk moest gaan.

Na ongeveer 20 minuten was de brand onder controle en kon de brandweer beginnen met het nablussen van de auto’s. Agenten hebben een verklaring opgenomen van een getuige waarna zij de buurt hebben afgezocht naar de mogelijke dader(s) van de brandstichting. Tot op heden er is nog niemand aangehouden.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

 

DSC_0165 DSC_0179  DSC_0194 DSC_0197DSC_0200 DSC_0202  DSC_0207DSC_0206

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd