Mensen vast op balkon bij uitslaande woningbrand in flat Augustinusstraat Rotterdam (GRIP1)

Date:

Share post:

Rotterdam – Door een uitslaande brand in een flatwoning in de Augustinusstraat zaten meerdere bewoners van diverse woningen vast op het balkonof in hun woning. Rond kwart over acht brak er brand uit in één van de woningen op de begane grond waarna er werd opgeschaald naar middelbrand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al aan de achterzijde uit de woning. Daardoor konden de bewoners van bovenliggende woningen hun huizen niet meer uit. De brandweer kwam ter plaatse met twee ladderwagens om deze bewoners van de balkons af te halen.

Er zijn naast de brandweer, zeven ambulances ter plaatse gestuurd. Er zijn twee slachtoffers met rookinhalatie naar het ziekenhuis gebracht. Een andere bewoner zou gewond zijn geraakt door uit het raam van zijn woning te springen. Dit is echter nog niet bevestigd. Inmiddels is het sein brand meester gegeven en is de brandweer gestart met nablussen. Ook worden omliggende woningen gecontroleerd. Om dit goed te laten verlopen en het groot aantal ambulances is er GRIP 1 afgekondigd.

- Advertisement -

Foto : Twitter Politie Rotterdam Feijenoord &  Jerry Lussenburg | IJsselmondenieuws

foto1foto2foto3foto4jerry-augustinusstraat

augustinusstraat

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd