Brandweer redt kraaien uit schoorsteenkanaal van woning Puttershoek

Date:

Share post:

Puttershoek – Op zaterdag 3 mei is de brandweer met een ladderwagen uitgerukt om 2 kraai kuikens te redden uit een verstopte schoorsteen. De bewoners hoorde piepjes uit de muur komen waarna ze zelf op onderzoek zijn uitgegaan en de jonge vogels hebben ontdekt. De vogels zaten erg diep in de schoorsteenpijp waardoor de brandweer moest uitrukken. Met behulp van een hoogwerker gingen de brandweermannen en personeel van de dierenambulance omhoog om de kuikens uit de schoorsteen te halen.

De medewerkers van de dierenambulance hebben zicht ontfermd over de jonkies en ze meegenomen. Daar wordt goed voor ze gezorgd in de hoop dat ze het gaan halen.

- Advertisement -

IMG_7633 IMG_7649 IMG_7651 IMG_7657 IMG_7663

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd