Politie onderzoekt overval op benzinepomp Zwaluwlaan Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – De politie heeft zaterdagmiddag een onderzoek ingesteld na een overval op een benzinepomp aan de Zwaluwlaan. Omstreeks 14:10 kwam een man met een mes het tankstation binnen en bedreigde daar het aanwezige personeel, op het moment van de overval waren er geen klanten binnen.

Na enkele dreigementen ging de overvaller er vandoor met een nog onbekend geldbedrag in de richting van het Hof van Spaland. Een zoekactie in de omgeving mocht geen resultaat bieden, afdeling Forensische Opsporing van de politie heeft diverse sporen veilig. Ten tijde van de overval droeg de dader een zwarte bodywarmer en waarschijnlijk een spijkerbroek, hij is ongeveer tussen de 20 á 25 jaar oud en is licht getint.

- Advertisement -

Getuigen van de overval kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd