Politie schiet tijdens achtervolging autodieven Woudseweg Den Hoorn

Date:

Share post:

Den Hoorn – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie meerdere waarschuwingsschoten gelost tijdens de aanhouding van twee autodieven op de Woudseweg. Surveillerende agenten kregen de twee mannen in het zicht nadat zij omstreeks 04:00 in een auto zonder verlichting reden. Nadat de politie een stopteken gaf besloot de bestuurder er met zeer hoge snelheid vandoor te gaan.

De achtervolging kwam echter al snel ten einde nadat de vluchtauto uit de bocht vloog en vervolgens tegen een verkeerslicht botste. Ondanks de crash en het lossen van meerdere waarschuwingsschoten ging het tweetal ervandoor. Na een beet door een politiehond kon het tweetal alsnog worden aangehouden. Op het bureau bleek dat de twee mannen beiden 18 jaar oud waren en de auto vorige week werd gestolen tijdens een woninginbraak in Wateringen.

- Advertisement -

Gerelateerd