Zoektocht 10-jarige jongen omgeving Kralingse Plas Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag uren op zoek geweest naar een 10-jarige jongen. De jongen werd sinds kwart over twee zaterdagmiddag vermist toen hij met een groep personen bij de Kralingse Plas aanwezig was. Ook de vader van de jongen zou bij de groep aanwezig geweest zijn. Het is niet bekend wat er met de jongen is gebeurd. Onder andere de politie, brandweer en KMAR zijn op zoek naar de jongen geweest . Ook werden de burgers opgeroepen via Twitter en Burgernet om uit te kijken naar de jongen. 

Update : De politie heeft om 19:30 vanavond laten weten dat de 10-jarige jongen in goede gezondheid is aangetroffen, verdere details over de vermissing kon de politie nog niet geven.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek & Wendy van Viegen

DSC_4088 DSC_4089 DSC_4093 DSC_4096 DSC_4098 DSC_4100 DSC_4101 DSC_4104

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd