Brandweer blust brand in schuurtje met asbest van der Waalstraat Mijnheerenland

Date:

Share post:

Mijnsheerenland – Zondagmiddag werden de hulpdiensten omstreeks 17:00 gealarmeerd voor een brand in een schuurtje achter een aantal sloopwoningen aan de van der Waalstraat in Mijnsheerenland. Door snel ingrijpen van de brandweer kon worden voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar meerdere schuurtjes op hetzelfde terrein.

Vorige week was er op diezelfde plek asbest aangetroffen waardoor de festiviteiten met Koninsgdag verplaatst moesten worden naar een andere locatie elders in het dorp. Of er nu ook asbest in het schuurtje zat is niet bekend. Ook over de oorzaak is nog niks bekend, onderzoek zal dit moeten uitwijzen.’

- Advertisement -

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0118 DSC_0126 DSC_0130 DSC_0147

 

- Advertisement -

Gerelateerd