Politie voert grootschalige alcoholcontrole uit op Algerabrug Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel –  Bij een grote alcoholcontrole op de afrit van de Algerabrug zijn in de nacht van zaterdag op zondag ruim 1500 automobilisten gecontroleerd. Doordat de afrit naar de Rotterdamseweg in Krimpen aan den IJssel werd afgesloten moest het verkeer over de C.G. Roosweg rijden.

Automobilisten werden langs de kant gezet op de afslag richting het centrum van Krimpen aan den IJssel, de actie werd opgezet door de politie en Veilig Verkeer Nederland. Een automobilist die maarliefst 640 Ugl in zijn bloed had kon zijn rijbewijs direct inleveren, enkele andere automobilisten kregen een rijontzegging vanwege rijden onder invloed.

- Advertisement -

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1543 IMG_1550 IMG_1570 IMG_1587 IMG_1606 IMG_1628 IMG_1660

- Advertisement -

Gerelateerd