Brandweer blust autobrand in eigen straat Albert Plesmanweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een medewerker van een bedrijf aan de Albert Plesmanweg heeft in de nacht van maandag naar dinsdag een brand gemeld in een bestelbus. De brandweer, die in de straat gevestigd is, was zeer snel ter plaatse. Brandweerlieden konden echter niet voorkomen dat de cabine van de bestelbus uitbrandde.

- Advertisement -

De oorzaak van de brand is onbekend. Opvallend was dat de deuren van de bestelbus niet op slot waren. De politie stelt een onderzoek in en hebben de eigenaar op de hoogte gebracht. Een bergingsdienst zal het voertuig moeten bergen.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0159DSC_0173 DSC_0176 DSC_0182

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd