Hartelbrug afgesloten na éénzijdig ongeval met vrachtwagen

Date:

Share post:

Spijkenisse – Door een éénzijdig ongeval met een vrachtwagen is de Hartelbrug afgesloten voor het verkeer. Een vrachtwagenchauffeur raakte onwel en kwam tegen de vangrail en een verkeersportaal tot stilstand. De Hartelbrug werd afgesloten om hulp te verlenen en om de puinhoop op te kunnen ruimen. Door de afsluiting ontstond er een chaos op de A15 en op de N218 Spijkenisse uitgaand.

De hulpdiensten proberen zo snel mogelijk weer een rijbaan beschikbaar te maken. Echter kost het bergen van de vrachtwagen wat tijd. De chauffeur is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het met hem gaat is niet bekend.

- Advertisement -

Naar verwachting is de Hartelbrug tot zeker half zes afgesloten.

Foto : Twitter Bergingsbedrijf A Barendregt

Bm7rUNqCUAAUYBo

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd