Bestuurder vlucht na achtervolging Cornelis Houtmanstraat Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een achtervolging is woensdagochtend geëindigd in Capelle West. De bestuurder van het voertuig stond gesignaleerd in een andere regio, waardoor agenten hem een stopteken wilde geven.  Hij negeerde het stopteken en ging er als een speer vandoor. Op de Cornelis Houtmanstraat konden agenten de verdachten klemrijden waarop deze het op een lopen zetten.

Met behulp van een politiehelikopter is er nog gezocht naar de verdachte. Helaas was de zoekactie zonder resultaat en was het vogeltje gevlogen. De politie heeft het voertuig in beslag genomen en zal een onderzoek doen naar de bestuurder.

- Advertisement -

Foto’s : Jan Willem Ham

IMG_7828 IMG_7833

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd