Politie waarschuwt voor nieuwe truc voor inbreken

Date:

Share post:

Tilburg – De politie in Tilburg ontdekte afgelopen weekend een nieuwe truc van inbrekers. Inbrekers schuiven stukken papier of katon tussen deuren en ramen. Als het stukje papier/katon na een paar dagen nog op de zelfde plek zit weten de inbrekers dat er niemand thuis is. Dit trucje werd ontdekt na een inbraak in een woonhuis.

- Advertisement -

Vooralsnog is de methode alleen toen gezien, maar er kan niet uitgesloten worden dat de truc ook elders wordt toegepast. De politie waarschuwt een ieder goed op te letten op deze truc. Als u voor een langere tijd weg gaat van huis raad de politie aan om uw buren, vrienden of kennissen in te schakelen om een oogje in het zeil te houden.

Foto : Politie Zeeland-West-Brabant
papiertje-tussen-de-deur1
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd