Schietende Koninklijke Marechaussee zorgt voor onrust in Amsterdam

Date:

Share post:

Amsterdam – De Koninklijke Marechaussee heeft woensdagmiddag voor veel onrust gezorgd tijdens een oefening. Een speciaal team van de Marechaussee, de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB), schoten vanwege een oefening op het Museumplein. Dit uiteraard met nepkogels, dit wisten de mensen op straat niet. 

Burgers op straat schrokken zich rot toen er uit geblindeerde auto’s geschoten werd en belde het alarmnummer. Vanwege de onrust werd de oefeningen per direct stilgelegd. Een woordvoerster van de politie vertelde dat normaal gesproken bij zulke oefeningen de politie wordt ingelicht, dat is dit keer niet gebeurd. De oefening maakt deel uit van de basisopleiding van de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd