Tweede verdachte aangehouden voor gewapende overval Zijdewindsestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft in Almere een 29-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval op de Zijdewindsestraat op 26 februari dit jaar. Bij de overval werd een 42-jarige vrouw, tevens de bewoonster van het pand in haar buik geschoten. Kort na de overval werd er in de omgeving ook al een 26-jarige man uit Amsterdam aangehouden.

De bewuste woensdagnacht drongen een aantal mannen binnen, omdat de vrouw zich hevig verzette werd de vrouw in haar buik geschoten. De politie onderzoekt beide aanhoudingen op dit moment, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Getuigen van het schietincident worden nog steeds verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0189k

- Advertisement -

Gerelateerd