Automobilist verliest macht over het stuur na hevige regenval N217 Mijnsherenland

Date:

Share post:

Mijnsheerenland – Op donderdag 8 mei werden de hulpdiensten op pad gestuurd naar een ongeval op de N217 bij Mijnsheerenland, daar was door de hevige regenval een auto in de slip geraakt en tegen een boom gebotst. Ambulancepersoneel keek de de bestuurder na maar deze bleek slechts lichte verwondingen te hebben. De politie was ondertussen bezig het verkeer te regelen want door het ongeval was al een kleine file ontstaan richting ‘s-Gravendeel. Een berger heeft de auto later geborgen en zo kon de politie de weg weer vrijgeven.’

Foto’s: Dave minderman

- Advertisement -

DSC_0008 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0001 DSC_0004 DSC_0006

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd