Zoektocht naar jonge overvallers Stellendamhof Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag in de omgeving van de Slinge een zoektocht gehouden naar twee overvallers. Omstreeks vier uur overvielen twee jongens een persoon aan de Stellendamhof, hierna zijn zij met een onbekende buit richting de Slinge gevlucht.

- Advertisement -

Niet veel later hield de politie op de hoek van de Stellendamhof met de Slinge een man staande met een rode jas, deze voldeed aan de signalement van de daders. Na controle bleek de man niets met de overval te maken te hebben en werd weer vrijgelaten. De zoektocht heeft tot op heden geen aanhoudingen als resultaat.

Signalementen:

-Twee jongens van ongeveer 15 jaar oud, Noord-Afrikaans uiterlijk

-De ene droeg een rode jas, de andere een zwarte jas.

Foto : Robin Veerman

DSC_0159

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd