Asbest vrijgekomen na brand in schuur Lethmaestraat Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Bij een schuurbrand aan de Lethmaestraat is vrijdagmiddag asbest vrijgekomen. De brandweer ter plaatse vermoedde dat er asbest was vrijgekomen waarna de Adviseur Gevaarlijke Stoffen onderzoek heeft verricht. Deze bevestigde dat er inderdaad asbest was vrijgekomen.

- Advertisement -

Nadat de brand meester was hebben brandweerlieden hun eigen voertuigen nat gespoten om deze asbest vrij te maken. Twee personen die met hun auto weg moesten zijn ook door de brandweer geholpen door deze voetuigen ook nat te spuiten, hierna konden zij hun weg vervolgen.

Foto : Darinca Gerritsen

1-DSC_6653-001 1-DSC_6666-001 1-DSC_6667-001 1-DSC_6679-001 1-DSC_6700-001

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd