Auto vast aan laadklep vrachtwagen na ongeval N456 Bredeweg Zevenhuizen

Date:

Share post:

Zevenhuizen – Een automobilist is vrijdagavond gewond geraakt na een ongeval met een vrachtwagen op de Bredeweg N456 in Zevenhuizen. De automobilist en de vrachtwagen passeerden elkaar nabij de spoorwegovergang toen het mis ging. De automobilist raakte de laadklep en reed daarop zijn auto vast.

Omdat er over de ernst van de verwondingen in eerste instantie niets bekend was werd een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter gealarmeerd, deze werd echter vroegtijdig afgemeld. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse omdat het voertuig mogelijk in brand stond, of dit echt het geval was is nog onbekend.

- Advertisement -

De bestuurder van het voertuig is met nog onbekend letsel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, de auto liep door het ongeval onherstelbare schade op. Naar de exacte toedracht van het ongeval zal een onderzoek worden ingesteld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Gino van Viegen

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5

- Advertisement -

Gerelateerd