Mannen overvallen woning Du Perronstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee verdachte mannen hebben vrijdagochtend een woning overval gepleegd op de Du Perronstraat.  Een 20-jarige vrouw, een 14 jarig meisje en haar 2-jarige broertje waren aanwezig terwijl de mannen met geweld de woning binnen drongen.

Nadat bleek dat ze niets konden vinden zijn ze op de vlucht geslagen in een grijze auto met sportvelgen in onbekende richting. Bij de overval raakte er niemand gewond. De aanwezigen zijn opgevangen door slachtofferhulp. De politie doet een onderzoek naar de verdachten.

- Advertisement -

Foto’s : IJsselmondenieuws.nl

woningoverval-du-perronstraat-2 woningoverval-du-perronstraat-3 woningoverval-du-perronstraat

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd