Winkelier van tabakswingel gewond na overval Dordtsestraatweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een winkelier van een tabakswinkel aan de Dordtsestraat is vrijdagmiddag gewond geraakt toen rond kwart over vijf twee mannen zijn winkel overvielen. Terwijl één van de bannen buiten wachtte, ging de andere tabakszaak binnen en bedreigde het personeel met een mes.

Door een vechtpartijtje raakte de winkelier lichtgewond. Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. De twee mannen gingen na hun daad ervandoor in de richting van de Sikkelstraat. Het is niet duidelijk of zij daadwerkelijk een buit hebben kunnen maken. De politie heeft sporen veiliggesteld in de winkel.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd