Boom komt op geparkeerde bestelbus terecht Wollefoppenweg Oud Verlaat

Date:

Deel bericht:

Oud Verlaat – De harde wind heeft er vrijdagavond laat voor gezorgd dat een boom op de Wollefoppenweg bovenop een geparkeerde bestelbus viel. De eigenaar van de bus schakelde de brandweer in nadat hij zijn bestelbus onder de omgevallen boom aantrof. De brandweer heeft met behulp van een kraan de boom op weten te tillen waarna de bestelbus onder de boom vandaan kon rijden. Ondanks de klap die de boom heeft gemaakt liep de bestelbus slechts lichte schade op, de verzekeringsmaatschappij zal het schadebedrag bepalen en verder afhandelen.

Foto’s : Joëy Heijstek & Gino van Viegen

- Advertisement -

IMG_0729 IMG_0730 IMG_0731 IMG_0732 IMG_0733 IMG_0735

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Zoektocht naar lichaam Ricardo Kooij voortgezet nabij Zevenhuizerplas Rotterdam

Rotterdam - Op verzoek van de politie in Rotterdam gaan speciale teams van Defensie op 29 en 30 oktober...