Pizzabezorger geschept door metro Grote Beer Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een pizzakoerier is zaterdagavond lichtgewond geraakt nadat hij werd aangereden door een metro ter hoogte van metrostation Oosterflank.  De koerier negeerde hoogstwaarschijnlijk de gedaalde slagbomen en passeerde deze in tegenovergestelde richting, een aanrijding met een passerende metro was het gevolg. Omdat er tussen metrostation Oosterflank en Prinsenlaan werkzaamheden op het spoor plaatsvinden rijden de metro’s langzamer.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de koerier na te kijken, na een behandeling in de ambulance kon deze zelfstandig verder, de scooter van de koerier liep aanzienlijke schade op. Omdat de schuld van de aanrijding bij de koerier ligt zal de eventuele schade aan de metro verhaald worden bij hem. Ten tijde van het ongeval was er voor korte duur geen metroverkeer tussen Nesselande en Prinsenlaan mogelijk.

- Advertisement -

Foto’s : John Heijstek

brand zocherstraat 002 brand zocherstraat 003 brand zocherstraat 005 brand zocherstraat 009

- Advertisement -

Gerelateerd