Stoffelijk overschot in sloot aangetroffen Jacques Dutilhweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een sloot achter een woning aan de Jacques Dutilhweg is zaterdagavond het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. De politie ging ter plaatse na een melding waarna zij in een sloot achter een tuin het stoffelijk overschot van de man aantroffen. De politie gaat op het moment nog niet uit van een misdrijf, personeel van de Forensische Opsporing is ter plaatse om een onderzoek in te stellen, dit om er zeker van te zijn dat een misdrijf kan worden uitgesloten.

Wat zich exact heeft afgespeeld in de tuin zal uit het onderzoek moeten blijken. Of de aangetroffen man daadwerkelijk de bewoner is van het huis is niet bekend. Bewoners die eveneens op het woonerf wonen zullen worden ondervraagt om een duidelijker beeld te schetsen. Over de identiteit van de man konden geen uitspraken worden gedaan.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek & Gino van Viegen

IMG_0744 IMG_0747 IMG_0748

- Advertisement -

Gerelateerd