Aanhouding vanwege brandstichtingen in Hendrik Ido Ambacht

Date:

Share post:

Hendrik Ido Ambacht – In de nacht van zondag naar maandag 12 mei heeft de politie een verdachte aangehouden in verband twee branden.  Het gaat om 20-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht. Kort voor zijn aanhouding braken er twee branden uit waarbij een schuurtje en een vuilcontainer in de brand werden gestoken.

- Advertisement -

Op basis van getuigenverklaringen kon de man in de buurt worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht, waar hij wordt verhoord. Of de man mogelijk iets te maken heeft met eerdere branden in Zwijndrecht op 17 april en op 4 mei, is niet duidelijk en nog in onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd