Groot alarm voor klein brandje Kapitein Dekkerflat Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht –  Hulpdiensten hebben maandagavond groot alarm gegeven voor een brand in een woning aan de Kapitein Dekkerflat. De brandweer werd gealarmeerd voor een rookmelder die afging, ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te woeden. Een woning op de 5e verdieping stond volledig onder de rook. Omdat het onbekend of er nog personen in het pand waren werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. De traumahelikopter werd samen met meerdere ambulances ter plaatse gevraagd voor mogelijke slachtoffers.

Het appartementencomplex waar de brand woedde moest zeer waarschijnlijk ontruimd worden, hierdoor werd er nogmaals opgeschaald, dit keer naar een GRIP 1 situatie. Later bleek dat het ging om een klein brandje in een slaapkamer. Deze was al snel geblust waardoor de aanrijdende hulpdiensten terug konden keren. De traumahelikopter is uiteindelijk niet ter plaatse geweest.

- Advertisement -

Meerdere personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Uiteindelijk moesten er twee naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vermiste vrouw gevonden in kist in woning Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een vermiste vrouw is zaterdagdagochtend 20 januari aangetroffen in een woning. Ze werd in slechte gezondheid...

Bewoner gewond na overval Lauwers Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een bewoner is maandagmorgen gewond geraakt toen deze werd overvallen in zijn eigen woning aan de...

Overval op tankstation Ringdijk Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een tankstation aan de Ringdijk in Zwijndrecht is maandagmorgen rond 06.20 uur overvallen. Het personeel werd...

Explosie bij woning Koninginneweg Zwijndrecht

Zwijndrecht - Rond 04.00 uur is afgelopen nacht een explosief bij de voordeur van een woning aan de...