Dader vrijwel direct aangehouden na overval Kruidvat Wolphaertsbocht Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 37-jarige overvaller is dinsdagmiddag snel na een overval aangehouden. De man overviel de winkel Kruidvat aan de Wolphaertsbocht waar hij een greep uit de kassalade deed en ging er vervolgens per fiets vandoor. Echter kon hij maart kort van zijn buit genieten.

- Advertisement -

De politie vermoedde dat de dader zich nog in het  ‘afgezette’ gebied bevond en gingen op zoek. Een winkelbeveiliger dacht een man die aan het via burgernet verspreide signalement een nabijgelegen woning was ingevlucht. Agenten omsingelde de woning waarna de overvallers zich overgaf, dit nog voor de inval. De 37-jarige Rotterdammer kwam naar buiten en werd binnen 20 minuten na de overval in de boeien geslagen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd