Vrachtwagen klapt op personenauto Nieuwe Tiendweg Krimpen a/d IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel –  Op de kruising van de Nieuwe Tiendweg met de N210 heeft dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen klapte door een nog onbekende reden op een automobilist waardoor deze lichtgewond raakte.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de personenauto nagekeken en behandeld, echter hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf weggetakeld, de vrachtwagen kon zelfstandig zijn weg richting vervolgen. De politie heeft de betrokkenen geholpen de schade formulieren in te vullen. Tijdens het ongeval zijn er twee rijstroken afgesloten geweest. De oorzaak van het ongeval word nog onderzocht.

 Foto’s : Davey Blom

DSC_0890 DSC_0893 DSC_0896

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd