Dronken buschauffeur aangehouden na ernstig ongeval Lekdijk Nieuw Lekkerland

Date:

Share post:

Nieuw Lekkerland – De politie heeft woensdag een dronken buschauffeur aangehouden op de Lekdijk. In de middag was een touringcar frontaal op een tegenligger gereden met alle gevolgen van dien. De bestuurster van de personenwagen raakte dusdanig gewond dat het Mobiel Medisch Team werd ingevlogen voor de behandeling van de slachtoffers. In de auto zat een ouder echtpaar. Zij zijn beiden naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

Na een blaastest die werd afgenomen bij de chauffeur werd hij aangehouden. Volgens de politie had de chauffeur vier keer meer gedronken dan de toegestane hoeveelheid. Hij werd daarop aangehouden en verhoord. Een officier van Justitie zal de strafeis tegen de man bepalen. Ook zijn werkgever zal nog een appeltje met hem schillen. Door het ongeval was de dijk in beide richtingen enkele uren gestremd.

- Advertisement -

Foto : Agent @POL_Berendsen

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd