Gewonde na vechtpartij Cole Porterstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vechtpartij op de Ben Websterstraat in Rotterdam Oost is afgelopen met een gewonde op de Cole Porterstraat. Twee vechtersbazen kregen ruzie waarna deze voor één van de twee uiteindelijk eindigde in een verwonding met een schroevendraaier. De politie liet in eerste instantie weten dat het ging om een steekpartij maar dit blijkt niet het geval. Het slachtoffer dat gewond raakte is door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen.

De politie heeft na de vechtpartij nog gezocht naar de dader maar deze was niet meer te achterhalen. Wel zijn er aantal getuigen gehoord in de hoop dat er een signalement kan worden opgemaakt. De verdachte kon ondanks een zoekpoging niet worden aangehouden. De politie heeft ter plaatse geen onderzoek verricht. De zaak wordt overgedragen aan de recherche als het slachtoffer aangifte doet tegen een verdachte. Of de twee bekenden van elkaar waren is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0811gp IMG_0812gp

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd