Boorwerkzaamheden veroorzaakt groot waterlekkage Raephorststraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Tijdens boorwerkzaamheden in de Raephorststraat is donderdagmiddag een grote waterlekkage ontstaan. Een aannemer boorde per ongeluk in een waterleiding waarna de lekkage ontstond, door de grote hoeveelheid water die wegstroomde verzakte de straat waardoor een auto bijna dreigde weg te zakken in de grond.
Het waterbedrijf heeft samen met de brandweer het lek gerepareerd, een transformatorhuisje die in de straat staat is gedeeltelijk achterover zakt. Een tijdelijke oplossing die is verzonnen zorgt ervoor dat alle voorzieningen alsnog werken, later zal het transformatorhuisje hersteld worden. In de Raephorststraat is er meer zichtbare schade ontstaan door de lekkage.

Foto : Siem Jansson

- Advertisement -

10376739_585126114936495_291651230325574817_n

- Advertisement -

Gerelateerd