Wielrenner ernstig gewond na botsing met tegenligger Surfpad Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Bij een aanrijding tussen twee fietsers is donderdagmiddag een wielrenner lelijk ten val gekomen langs de Surfplas in Vlaardingen. Door nog onbekende oorzaak kwam de wielrenner in botsing met zijn tegenligger, een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om de wielrenner te behandeling.
Na stabilisatie door het Mobiel Medisch Team en het ambulancepersoneel is de wielrenner met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van het letsel is niet bekend, de andere betrokken fietser liep zover bekend geen letsel op. Naar de toedracht van het ongeval is een nader onderzoek ingesteld door de politie.

Foto’s : Kevin Harkema

- Advertisement -

IMG_8417 IMG_8423 IMG_8426 IMG_8435

- Advertisement -

Gerelateerd