Aanhouding na achtervolging in woonwijk Kramerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagavond is een achtervolging tussen twee verdachten en de politie geëindigd in de Rotterdamse woonwijk Prins Alexanderpolder. De politie hield in de Kramerstraat na een achtervolging één van de verdachten aan, een tweede wist ondanks een achtervolging te voet te ontkomen aan het grote aantal politieagenten. De aangehouden man is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Wat de reden is geweest dat het tweetal op de vlucht is geslagen is niet bekend en zal worden uitgezocht. Een auto waarin de twee verdachten zaten is doorzocht door de politie, zover bekend zijn hier geen bijzonderheden aangetroffen. In totaal zijn er zéker 10 eenheden van de politie betrokken geweest bij de achtervolging.

- Advertisement -

Foto’s :  John Heijstek

IMG_5701 IMG_5703 IMG_5711 IMG_5712

- Advertisement -

Gerelateerd