Gewonde en schade na aanrijding tussen twee scooters Prins Alexanderlaan

Date:

Share post:

Rotterdam – Een jongeman is zaterdagmiddag gewond geraakt aan zijn voet na een aanrijding op de Prins Alexanderlaan. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee scooterrijders in botsing op de kruising Prinsenlaan met de Prins Alexanderlaan, een logistiek medewerker van de ambulancedienst verleende eerste hulp totdat de ambulance arriveerde.

Door de aanrijding liepen de twee scooters aanzienlijke schade op, ter plaatse gekomen agenten hebben het fietspad vrij gemaakt waarna overige fietsers hun weg konden vervolgen. Wie de schuldige van de aanrijding uiteindelijk is geweest zal uit een onderzoek moeten blijken.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek |Mobiel|

20140517_144316 - Copy 20140517_144419 20140517_144739

- Advertisement -

Gerelateerd