Vier aanhoudingen in grote drugszaak Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In verband met een groot onderzoek naar drugs en witwaspraktijken heeft de politie afgelopen dinsdag vier aanhoudingen verricht, dit meldt de politie vrijdag. In het onderzoek zijn elf doorzoekingen gedaan in diverse panden, hierbij zijn geld, drugs en een aantal luxe goederen en auto’s in beslag genomen. De vier verdachten zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Na de vondst van een grote hoeveelheid hennep en cocaïne in een bedrijfspand in Ridderkerk werd begin dit jaar een onderzoek ingesteld. In het kader van het onderzoek werden de doorzoekingen verricht in Ridderkerk, Rotterdam en Utrecht. De vier aangehouden mannen in de leeftijd van 24, 34, 45 en 51 jaar zijn afkomstig uit Rotterdam en Ridderkerk. Het viertal word er op dit moment verdacht van witwassen en drugshandel.

Tijdens de doorzoekingen in onder andere woningen werden twee grote zakken hennep in beslag genomen, eveneens werden er dure sieraden en vier luxe bolides in beslag genomen. Ook werd uiteindelijk een grote hoeveelheid geld aangetroffen, omdat hiervan de herkomst niet kon blijken is dit in beslag genomen. Het onderzoek naar de witwassers zal worden voortgezet, meerdere aanhoudingen sluit de politie dan ook niet uit.

- Advertisement -

Foto’s : Politie Eenheid Rotterdam

foto-3 foto-4

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man raakt zwaargewond na steekpartij Mauritsstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni heeft er een steekpartij plaatsgevonden...

Twee auto’s beschadigd na brand, mogelijk brandstichting Beverwaardseweg Rotterdam

Rotterdam - in de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni zijn er twee voertuigen in...

Man uit Schiedam opgepakt voor openlijke geweldpleging Coolsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft een 30-jarige man uit Schiedam gearresteerd wegens openlijke geweldpleging in Rotterdam-Centrum. Het incident vond...

Containerbrand bij afvalverwerkingsbedrijf in Rotterdam: Tien medewerkers ademen teveel rook in

Rotterdam - Bij een containerbrand bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Benno Premselastraat in Rotterdam hebben zeker tien medewerkers teveel...