Vier aanhoudingen in grote drugszaak Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In verband met een groot onderzoek naar drugs en witwaspraktijken heeft de politie afgelopen dinsdag vier aanhoudingen verricht, dit meldt de politie vrijdag. In het onderzoek zijn elf doorzoekingen gedaan in diverse panden, hierbij zijn geld, drugs en een aantal luxe goederen en auto’s in beslag genomen. De vier verdachten zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Na de vondst van een grote hoeveelheid hennep en cocaïne in een bedrijfspand in Ridderkerk werd begin dit jaar een onderzoek ingesteld. In het kader van het onderzoek werden de doorzoekingen verricht in Ridderkerk, Rotterdam en Utrecht. De vier aangehouden mannen in de leeftijd van 24, 34, 45 en 51 jaar zijn afkomstig uit Rotterdam en Ridderkerk. Het viertal word er op dit moment verdacht van witwassen en drugshandel.

Tijdens de doorzoekingen in onder andere woningen werden twee grote zakken hennep in beslag genomen, eveneens werden er dure sieraden en vier luxe bolides in beslag genomen. Ook werd uiteindelijk een grote hoeveelheid geld aangetroffen, omdat hiervan de herkomst niet kon blijken is dit in beslag genomen. Het onderzoek naar de witwassers zal worden voortgezet, meerdere aanhoudingen sluit de politie dan ook niet uit.

- Advertisement -

Foto’s : Politie Eenheid Rotterdam

foto-3 foto-4

- Advertisement -

Gerelateerd