Eethuis Asterlo nu doelwit van brand na reeks brandstichtingen

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van zaterdag naar zondag 18 mei heeft er bij het eethuis Asterlo brand gewoedt door brandstichting. Getuigen hoorden lawaai en zagen een groep jongeren vluchten waarna er brand uitbrak. Een voorwerp wat in de brand stond werd door de raam van de voordeur gegooid waarna er brand ontstond. Agenten van het politiebureau tegen over het eethuis renden met een brandblusser naar de brand en konden de vlammen doven.

Brandweerlieden hebben de rest van de brand gedoofd. Door de brandstichting is er veel schade ontstaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld en neemt verklaringen op. Eerder deze week gingen diverse auto’s in Rotterdam-Zuid en Barendrecht in vlammen op door brandstichting.

- Advertisement -

DSC_0007 DSC_0005DSC_0011 DSC_0017

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd