Gewonde na keukenbrand in woning De Veerstal Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Even voor het einde van de middag werd de brandweer voor een woningbrand gealarmeerd aan de Veerstal in Gouda. Ter plaatse bleek er brand te woedden in de keuken. Bij de brand kwam er flink wat rook vrij waardoor de bewoonster van het pand gewond raakte. Een ambulance die ter plaatse kwam heeft de vrouw voor controle en behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Haar kleindochter kon mee met oma in de ambulance. Zij raakte niet gewond door de brand.

De snel ter plaatse gekomen brandweer wist het brandje in de keuken snel te blussen. De woning van de vrouw werd geventileerd waardoor de giftige stoffen uit het huizen worden verdreven. Volgens 112HM vertelde een buurman dat een mogelijk oververhitte frituurpan de boosdoener is geweest. Dit is echter nog niet bevestigd.

- Advertisement -

Foto’s : Darinca Gerritsen

1-DSC_7423-001 1-DSC_7427-001 1-DSC_7430-001 1-DSC_7436-001 1-DSC_7453-001 1-DSC_7457-001

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd