Gewonde na ongeval tussen auto en scooter Boszoom Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een automobilist en de bestuurder van een scooter is zondagmiddag één persoon lichtgewond geraakt. De klap ontstond op de kruising Boszoom met de Hoofdweg. Één van hen is vermoedelijk door rood gereden waarna er een aanrijding ontstond. Het slachtoffer mag van geluk spreken dat deze er niet veel aan over heeft gehouden. Door de enorme klap raakte de auto zwaar beschadigd en kwam de scooter meters verderop in veel brokstukken tot stilstand.

Personeel van de ambulancedienst heeft de man nagekeken. De verkeersongevallen dienst van de politie doet onderzoek naar de schuldvraag.

- Advertisement -

DSC_0115 DSC_0121 DSC_0122 DSC_0123

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd