Handhavers treffen lekkende tankwagen aan Groenedijk Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Handhavers uit Capelle aan den IJssel hebben zondagmiddag een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een lekkende tankwagen op een parkeerplaats aan de Groenedijk. Op de parkeerplaats, waar merendeels door vrachtwagenchauffeurs gebruik van word gemaakt troffen de handhavers een lekkende tankwagen aan, uit onderzoek is gebleken dat de lekkende vloeistof een plantaardige olie is.

Omdat de olie uit een zogenoemde afsluiter kwam is de brandweer ter plaatse gekomen om maatregelen te nemen, de handhavers hebben het telefoonnummer van de vrachtwagenchauffeur achterhaalt en deze ter plaatse laten komen.  Een extra vrachtwagen komt ter plaatse om een gedeelte van de olie over te nemen, hoe het lek heeft kunnen ontstaan in de tankwagen is niet bekend. De eigenaar van de tankwagen heeft laten weten er zelf voor te zorgen het wegdek te laten reinigen.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs |  Handhaving Capelle volgen op Twitter? Klik dan >hier<

IMG-20140518-WA0025 IMG-20140518-WA0026 IMG-20140518-WA0028 IMG-20140518-WA0029 IMG-20140518-WA0030

 

- Advertisement -

Gerelateerd