Afvalbrand bij afvalwerkingsbedrijf Sita Waalhavenweg Rotterdam

Date:

Share post:

 

Rotterdam – Bij een locatie het afvalwerkingsbedrijf Sita, gevestigd aan de Waalhavenweg, heeft maandagmiddag brand gewoedt. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor een brand tegen een gebouw van het bedrijf Sita en kwamen met meerdere wagens ter plaatse. Bij aankomst bleek er een brand te woeden in een berg met afval.

- Advertisement -

De brandweer heeft in samenwerking met het bedrijf de brand geblust. De meeste wagens van de brandweer waren niet noodzakelijk en konden met vervolg. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk, mogelijk door broei.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0002 DSC_0005 DSC_0011 DSC_0022 DSC_0027

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd