Bewoners op tijd gewekt door rookmelders na brand in meterkast Jan Meertensstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De bewoners van een woning zijn in de nacht van zondag op maandag op tijd gewekt door de rookmelders die af waren gegaan. Toen zij naar beneden liepen om te kijken waar er brand was kwamen zij tot de ontdekking dat de meterkast in de brand stond. Ze maakten zich uit de voeten en belden de brandweer. Deze was snel ter plaatse en kon het brandje in de meterkast snel met een poederblusser uit maken.

Smeulende resten die in de meterkast lagen zijn naar buiten gebracht om daar verder te doven. Er raakte bij de brand niemand gewond. Voor de bewoners wordt er opvang gezocht. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0850gp IMG_0857gp IMG_0860gp IMG_0861gp

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd