Politie schiet man in been na ruzie in woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft maandagavond omstreeks 22:15 een 22-jarige Rotterdammer in zijn been geschoten op de Zevenkampse Ring. Toen de man weigerde mee te werken tijdens de aanhouding in een woning werd de man, na het gebruik van pepperspray in zijn been geschoten. Het incident heeft plaatsgevonden in een portiekwoning . De verdachte is onder begeleiding van de politie overgebracht naar het ziekenhuis om aan zijn schotwond behandeld te worden, hij is aangehouden. De man zou één van de aanwezige agenten hebben aangevallen.

Agenten zouden ter plaatse zijn gegaan na een twist in een woning, tijdens de aanhouding zou de verdachte zich hevig hebben verzet. Bij de aanhouding werd ook in zijn been gebeten door een politiehond. De man mocht de woning niet binnen komen vanwege een huisverbod. De Forensische Opsporing zal samen met de Rijksrecherche een onderzoek instellen naar het schietincident.

- Advertisement -

Een aantal jongeren hield zich na het schietincident op in de omgeving, de sfeer rondom het ‘Plaats Delict’ omschreven als grimmig. Jongeren vonden het nodig om scheldwoorden te roepen en zich onbehoorlijk te gedragen. De politie heeft hen vriendelijk verzocht om dit te stoppen. Toen het niet meer leuk was voor de jongeren zijn ze afgedropen.

Foto’s : 

IMG_0862 IMG_0864 IMG_0865 IMG_0882

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...

Meerdere bewoners onwel na stank in woning Sjanghailaan Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 25 november rond 22.35 uur hebben bewoners van een woning aan de Sjanghailaan in Rotterdam...

Woningen ontruimd door brandende hoogwerker Grote Beer Rotterdam

Rotterdam - Meerdere woningen zijn afgelopen nacht ontruimd nadat er brand was uitgebroken in een geparkeerde hoogwerker nabij...

Grote brand in flat Eliotplaats Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan de Eliotplaats in Rotterdam-Ommoord is zondagmiddag een forse brand uitgebroken. Rond 15.37...