Brand in hotel Koningspleisterplaats Goedereede

Date:

Deel bericht:

Goedereede – In het hotel Koningspleisterplaats aan de Provincialeweg heeft rond iets over half elf maandagavond een brand gewoed. Brandweerlieden kwamen ter plaatse vanwege een automatisch brandalarm dat was afgegaan. Bij aankomst van de brandweer bleek er daadwerkelijk brand te woeden waarna vrijwel direct opgeschaald werd naar het sein ‘ zeer grote brand’ . In het hotel waren op het moment van de brand een nog onbekend aantal gasten aanwezig. Zij konden veilig en wel ontruimd worden uit het pand. In de nabijgelegen brandweerkazerne werd een opvang gecreëerd voor de vakantiegangers.

De brandweer had het vuur wat vermoedelijk is ontstaan in één van de kamers snel onder controle weten te krijgen.De schade aan het pand is groot. Onder andere de elektriciteit is uitgevallen in het hotel. Voor de gasten wordt er gekeken of er een andere opvang kan worden gezocht. Naast de brand in het hotel brak er in dezelfde nacht ook nog een flinke brand uit in Spijkenisse bij een autosloperij.

- Advertisement -

Hieronder wat tweets met foto’s…

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde man op dak van schuurtje, verdachte gearresteerd in woning Beresteyn Goedereede

In Goedereede hebben politie, brandweer en MMT gereageerd op een melding van een mogelijk steekincident om 20.00 uur....

Rietbrand geblust met vuurzwepen in Goedereede

Goedereede - In natuurgebied de Kwade Hoek langs het Haveneind in Goedereede heeft woensdagmorgen een buitenbrand gewoed. Door...

Tien gewonden bij ongeval op N57 bij Goedereede

Goedereede - Op de provinciale weg N57 bij Goedereede heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden, waarbij tien gewonden zijn...

Persoon ernstig gewond na ongeluk Damweg – N57 Goedereede

Goedereede - Zondagmorgen 21 juli rond 0.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Damweg - N57...