Brand in hotel Koningspleisterplaats Goedereede

Date:

Share post:

Goedereede – In het hotel Koningspleisterplaats aan de Provincialeweg heeft rond iets over half elf maandagavond een brand gewoed. Brandweerlieden kwamen ter plaatse vanwege een automatisch brandalarm dat was afgegaan. Bij aankomst van de brandweer bleek er daadwerkelijk brand te woeden waarna vrijwel direct opgeschaald werd naar het sein ‘ zeer grote brand’ . In het hotel waren op het moment van de brand een nog onbekend aantal gasten aanwezig. Zij konden veilig en wel ontruimd worden uit het pand. In de nabijgelegen brandweerkazerne werd een opvang gecreëerd voor de vakantiegangers.

De brandweer had het vuur wat vermoedelijk is ontstaan in één van de kamers snel onder controle weten te krijgen.De schade aan het pand is groot. Onder andere de elektriciteit is uitgevallen in het hotel. Voor de gasten wordt er gekeken of er een andere opvang kan worden gezocht. Naast de brand in het hotel brak er in dezelfde nacht ook nog een flinke brand uit in Spijkenisse bij een autosloperij.

- Advertisement -

Hieronder wat tweets met foto’s…

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd