Grote brand autosloperij Spijkcity Lorentzweg Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Bij een autosloperij aan de Lorentzweg in Spijkenisse is in de nacht van maandag op dinsdag een grote uitslaande brand uitgebroken. De hulpdiensten kregen rond kwart voor één de melding binnen van een felle brand gezien vanaf de Wattweg. Nadat de brandweer ter plaatse was bleek de brand te woedden bij een autosloperij op het industrieterrein aan de Lorentzweg. De brandweer schaalde op naar grote brand om met voldoende eenheden de brand te kunnen gaan blussen. Bij de sloperij staan meerdere voertuigen in de brand en wordt een loods bedreigd aan de vlammenzee te worden onderworpen.

De auto’s die in brand staan, staan buiten de loods. De politie zal de sloperij tot plaats delict verklaren omdat er mogelijk sprake kan zijn van brandstichting. Op diverse plekken op het terrein woedt brand. De brandweer probeert de loods te behouden. In de loods staan nog een aantal voertuigen. Omdat er veel bluswater benodigd is, is er een dompelpomp aanwezig om de voertuigen te voorzien van voldoende water.

- Advertisement -

Morgenochtend een update / volg onze twitter voor de laatste info

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd