Tram ontspoord na ongeval met auto Karel Doormanstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Karel Doormanstraat in het centrum van Rotterdam is dinsdagavond een tram van tramlijn 8 ontspoord na een ongeval. De tram kwam tegen een auto aan waarbij zowel de auto als de tram behoorlijke schade opliepen. Het ambulancepersoneel kijkt een persoon na die nekklachten heeft.

De RET heeft direct een omleiding ingesteld om de reizigers op hun bestemming af te zetten. Personeel van de VerkeersOngevallenGroep zijn onderweg om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Beide bestuurders hebben een blaastest moeten ondergaan, zij bleken niet gedronken te hebben.

- Advertisement -

Een kraan van de Gier heeft na het politie-onderzoek de tram weer op de rails gezet.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0883gp IMG_0888gp IMG_0890gp IMG_0896gp

Foto : Wijkagent Rotterdam-Centrum @R_Mul

BoGdmM-IMAAaKOEBoGtpXUCUAAeHgqBoGwvmnCcAAGUmg

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd