Weg afgesloten door grote afgebroken tak Koningslaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De Koningslaan is dinsdagmiddag tussen de Hoofdweg en de Duikerstraat afgesloten geweest nadat een grote afbrak. Bewoners gingen polshoogte nemen na een hard krakend geluid, op de Koningslaan bungelde een grote tak boven de passerende auto’s op de weg. De brandweer kwam met een hoogwerker ter plaatse om de tak af te zagen, vanwege het gevaar wat de tak opleverde besloot de politie de weg af te sluiten.

Met behulp van de hoogwerker is het uiteindelijk gelukt om de tak af te zagen en van de weg te verwijderen, hierna was het gevaar zo goed als geweken.  De gemeente zal de grote tak uiteindelijk meenemen, de harde wind is de oorzaak van de vallende tak geweest. Ondanks dat de tak boven de passerende auto’s hing liepen deze geen schade op.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4176 DSC_4177 DSC_4179 Stockfoto-brandweer-Joey-brand DSC_4181 DSC_4184 DSC_4185 DSC_4187

- Advertisement -

Gerelateerd