Flinke boete van 370 euro voor opgeven valse naam aan Handhaving

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving Capelle hebben woensdagavond een groepje staande gehouden op de Wingerd. Zij waren daar energiecontracten aan de deur aan het verkopen maar hadden daar geen vergunning voor gekregen. Omdat die veel overlast veroorzaakt bij de bewoners en er een vergunningsplicht is in de gemeente voerden de handhavers een controle uit bij de jongeren. Bij het vragen naar zijn ID-bewijs kon de verdachte deze niet overhandigen, ook gaf hij een valse naam op aan de handhavers. Omdat de jongen een bekeuring kreeg voor illegale fondsenwerving waren zijn gegevens belangrijk en werd de hulp van de politie ingeroepen.

De jongen moest mee naar het bureau om zijn ware identiteit te achterhalen. Politiemedewerkers hebben de jongen samen met handhaving verhoord waarna zij achter zijn ware identiteit kwamen. De jongen werd met een boete van 370 euro op zak weer heengezonden. Daarnaast kan hij een boete van het OM verwachten voor het niet tonen van ID en voor het venten zonder vergunning. Hopelijk heeft deze jongen een wijze les geleerd. Het was overigens niet de eerste keer dat er illegale fondsenwervers worden gesignaleerd. Handhavers van Capelle vragen daarom dan ook om bij twijfel altijd contact op te nemen Handhaving Capelle aan den IJssel via 010-2848111

- Advertisement -

wingerd-energie

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Persoon gereanimeerd na te water raken aan Zwaarddans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag 14 april is een persoon aangetroffen in een sloot aan de Zwaarddans....

Onverzekerde bestuurster rijdt achterop andere auto Hobo Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op de Hobo in Capelle aan den IJssel heeft vrijdagmorgen rond 08.20 uur...

Persoon overleden na auto te water Groenedijk Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - Woensdagochtend 10 april is rond 9.45 uur een auto aangetroffen in de Hollandsche...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...